Szállás foglalása

Bemutatkozás

 

Kedves Vendégeink!
Kora tavasztól késő őszig várjuk Önöket a Tisza-kert Vendégházban!
Tiszafüred-örvényen, a Tiszától 300 méterre, gyönyörű környezetben tudunk szállást biztosítani összesen 26 fő részére.

Amit kínálunk:

  • 2 db három- és 1 db kétágyas szoba fürdőszobával. Ehhez a három szobához közös konyha tartozik. A szobák természetesen külön bejáratúak de egymásba is nyithatóak. Minden szobában van televízió, hűtőgép és vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség.
  • A nagyobbik házban, amelynek két külön bejárata van, 8-12 főt tudunk elhelyezni. Itt három külön fürdőszoba, egy 50 m2-es nappali egybenyitva az étkezővel, főző helyiség valamint 4 db két ágyas, 1 db három ágyas, és 1 db 1 ágyas szoba található.
  • Csesznok-ház: 2 db háromágyas szoba, étkező, felszerelt konyha és fürdő áll vendégeink rendelkezésére.
A gyermekek és felnőttek szórakozására udvarunkon csúszda, hinta valamint kosárlabda palánk és trambulin, továbbá ping-pong asztal is található. Mindemellett jó minőségű női és férfi kerékpárokat is tudunk vendégeink számára biztosítani.

Fedett terasz tartozik a nagy házhoz és az apartmanokhoz is. A kertben több helyen lehet grillezni, bográcsolni illetve a sütés-főzésre hosszabb időt szánókra egy kemence is vár.

Vendégeink zárt parkolóban hagyhatják autóikat, a kapu távirányítású.

A 4500 m2-es kert a legelőre jár le ahol lovak, kecskék és juhok legelésznek. A horizontot a Tisza töltése zárja.

300 méteres körzetben 3 étterem, két kikötő és egy lovas tanya is található valamint itt megy el az újonnan épült Tisza-tavat megkerülő kerékpár út.